Ruines van Dvigrad

Op 10 kilometer afstand van Svetvincenat te midden van een hoeveelheid van planten en andere vegetatie kunt u de Ruïnes van Dvigrad vinden. Omstreeks het jaar duizend werd er op deze plek twee kastelen gebouwd, die vervolgens ommuurd werden in een ovale vorm. De kastelen staan op twee nabijgelegen heuvels. Men vermoedt dat er circa tweehonderd inwoners geleefd hebben binnen de ommuring. Rond de twaalfde eeuw werd hier de Sophiabasiliek gebouwd. Genuezen brandden het kleine dorpje plat in de veertiende eeuw tijdens de oorlog met de Venetianen. Sinds plundering door de Uskoks in de zeventiende eeuw en een malaria-epidemie in dezelfde periode is het dorp onbewoond.

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl