Edele wijnen

Aan de Kroatische Rivièra worden sinds vele jaren schitterende wijnen gemaakt. Er zijn meer dan 700 originele streekwijnen. De lekkerste Dalmatische wijnen zijn komen van de diverse eilanden zoals Hvar, Korcula en Vis maar ook op het schiereiland Pelješac weet men hoe een goede wijn dient te smaken. De rode wijn die hier wordt gemaakt, bestaat grotendeels uit de druivensoort ‘plavac mali’. Op Korcula zijn de wijnboeren bedreven in het maken van witte wijnen zoals de grk, rutatac en pošip. Uit Istrië komen ook goede wijnen zoals de malvasia van Buje, de cabernet uit Porec, de sauvignon en merlot, de terrano van Buzet en de Bakarska vodica.

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl