Olijfolie

Net als in vele andere landen in het mediterrane gebied wordt ook aan de Kroatische Rivièra veel met olijfolie in de keuken gewerkt. Langs de kusten en vooral op de eilanden zijn uitgestrekte olijfgaarden te vinden. Op de eilanden Hvar, Brac, Murter, Ugljan en Pašman worden eigen soorten olijfolie geproduceerd die worden gekenmerkt door een bijzondere geur en aroma. De beste olijfolie komt van het eiland Korcula. Olijfolie wordt in veel winkels verkocht maar zwicht niet voor de lage prijzen. Voor een goede olijfolie dient men nu eenmaal dieper in de buidel te tasten.

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl