Traditionele gerechten

Aan de Kroatische Rivièra wordt nog vaak gekookt met traditionele ingrediënten zoals snijbiet (blitva) en kool (kupus). Net als in Nederland wordt deze groenten met aardappelen en een stukje vlees of vis geserveerd als hoofdgerecht. Hoewel veel Kroatische huishoudens vandaag de dag beschikking hebben over een gasaansluiting wordt er door veel mensen nog gebruikt gemaakt van traditionele kookmethoden. Met behulp van een peka, een metalen stolp, wordt vlees en groente langzaam gaar gestoofd in het eigen vocht. Als u de stolp van het bord haalt, komen de heerlijke geuren u tegemoet.

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl