Verschil in restaurants

Tijdens uw vakantie aan de Kroatische Rivièra is het altijd een lastige opgave om een goed restaurant te vinden. De kwaliteit is altijd moeilijk in te schatten. De enige leidraad die we kunnen geven is te kijken of er lokale mensen in het restaurant eten. Die weten immers beter waar ze goed kunnen eten tegen een goede prijs. De kans op goed eten tegen een redelijke prijs is het grootst in een traditionele gostiona. De vrouw des huizes is hier de kokkin en de keuze beperkt zich tot wat de pot schaft. Soms is er een kleine menukaart waaruit men alleen kan kiezen tussen enkele hoofdgerechten. Ook leuk is een tot restaurant omgebouwde wijnkelder, de zogenaamde konoba. Hier worden gerechten geserveerd die worden vergezeld door wijnen die in eigen huis zijn gemaakt.

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl