Vis en zeevruchten

Wordt er in het achterland van de Kroatische Rivièra voornamelijk vlees gegeten, langs de kust kunt u genieten van heerlijke visgerechten. Kroaten zijn ervaren vissers en brengen de mooiste vissen aan wal. ’s Ochtends vroeg varen de vissersschepen uit en in de namiddag voorzien de restaurants van superverse vis. Een veel voorkomend gerecht is de zogenaamde ‘visschotel voor twee’, die veelal bestaat uit een combinatie van alle vissoorten die die dag aangeboden worden. U kunt hier voor weinig geld genieten van dure vissoorten zoals tong maar er zijn ook zoetwatervissen te krijgen zoals paling, karper en snoek. Het aanbod van zeevruchten is groot. Naast kreeft en garnalen wordt er ook veel krab gegeten. Er wordt ook veel inktvis gegeten. De inktvissalade met ui en peterselie is een heerlijke combinatie.

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl