Voorgerechten

Een traditioneel diner bestaat aan de Kroatische Rivièra uit een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. De ook kan al zijn creativiteit kwijt in de voorgerechten en worden dan ook beschouwd als het visitekaartje van de chef. Eenvoudige voorgerechten bestaan uit een selectie worsten en gemarineerde groenten. Ook diverse kazen met wat olijven of ingemaakte groenten zoals paprika’s worden vaak op het menu gezet als zijnde voorgerecht. Als het op de kaart staat, moet u zeker Paški sir bestellen. Dit is een sterke schapenkaas die op het eiland Pagwordt gemaakt. Maar een selectie van oesters, garnalen en andere schelpdieren komt u ook vaak tegen.

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl