Feesten en festivals

De feesftelijke en culture activiteiten zijn vooral in de ernstige jaren 90 van de 20ste eeuw tijdelijk stop gezet. Nu, een aantal jaren verder, vinden de meeste concerten, theaterprogramma’s, religieuze festivals en sportevenementen weer plaats. Folklorische evenementen, zoals de dorsmaand, de druivenoogst en het begin van het jachtseizoen staan ook weer in de belangstelling. Vrijwel elke stad op Kroatisch grondgebied heeft zijn eigen heilige en dit wordt dan ook uiteraard goed gevierd. In de grote steden ZadarRijekaSplit en Zagreb vinden het hele jaar door culturele en andersoortige evenementen. In de kleinere dorpjes en steden worden de feesten vooral beperkt tot in het zomerseizoen.

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl