Kamerlengo kasteel en San Marco toren in Trogir

Het Kamerlengo kasteel was vroeger de woning van de Venetiaanse gouverneer en werd gebouwd in het begin van de vijftiende eeuw. De onderbouw van het kasteel is zeshoekig met daarop het bouwwerk van vier zijdes. Het is gebouwd in de richting van de zee en de drie torens zijn aan elkaar verbonden door hoge muren. In vroere tijden was het indrukwekkende kasteel vastgebouwd aan de San Marco toren. Deze werd pas later aan het kasteel vastgebouwd en is een typisch verdedigingswerk dat gebouw dis in Renaissance stijl. ’s Zomers zijn er nog meer redenen om een bezoekje aan dit kasteel te brengen, aangezien er dan openluchtvoorstellingen en concerten georganiseerd worden. Het voormalige exercitieterrein tussen het kasteel en de de San Marco toren is nu in gebruik van de gemeente en doet dienst als sportveld.

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl