Kasteel van Svetvincenat

Het kasteel van Svetvincenat is één van de best bewaarde gebouwen uit de streek. De burcht, die uit de dertiende eeuw stamt, was eigendom van een aantal Venetiaanse families: Castropola, Morosini en Grimani. Eén van de twee vierkante torens werd in opdracht van de Grimani familie omgebouwd tot woning voor de Venetiaanse gouverneurs. De ander werd omgebouwd tot gevangenis. Dit gebeurde onder leiding van de architect Scamozzi. De binnenplaats wordt omsloten door de hoge muren die twee andere – ronde – torens verbindt. De binnenplaats is uitsluitend toegankelijk door de citadelpoort, vroeger voorzien van een ophaalbrug. Decoratieve werken zijn de wapenschilden van de stad en de Grimani familie

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl