Kastel Tvrdalj in Stari Grad

In Stari Grad, gelegen op het eiland Hvar, staat in het stadscentrum een imposant bouwwerk: Kaštel Tvrdalj. De voormalige residentie van Petar Hektorovic domineert het oude stadscentrum. Binnen de versterkte burcht vindt u heden ten dage een etnografische collectie. Petar Hektorovic was een humanistisch dichter. Hij liet het kasteel in het begin van de zestiende eeuw bouwen. Zijn beroemdste werk is ‘Ribanje i ribarsko prigovaranje’ (Vissen en het vissersgesprek).

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl