Kastel Tvrdalj in Stari Grad

In Stari Grad, gelegen op het eiland Hvar, staat in het stadscentrum een imposant bouwwerk: Kaštel Tvrdalj. De voormalige residentie van Petar Hektorovic domineert het oude stadscentrum. Binnen de versterkte burcht vindt u heden ten dage een etnografische collectie. Petar Hektorovic was een humanistisch dichter. Hij liet het kasteel in het begin van de zestiende eeuw bouwen. Zijn beroemdste werk is ‘Ribanje i ribarsko prigovaranje’ (Vissen en het vissersgesprek).

CAMPINGS (advertenties)

Ecamp verhuurt scherp geprijsde, compleet ingerichte stacaravans op talloze drie- en viersterren campings aan de zonnige kust van Kroatië.
Meer info > Ecamp.nl

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl