Kathedraal St.Euphemia in Rovinj

De Sint Euphemia kathedraal staat dominant in het stadshart van Rovinj. De geschiedenis van de kathedraal voert terug tot in de vroegchristelijke tijd, hoewel het huidige gebouw stamt uit de achttiende eeuw. In de kerk wordt in een Romeinse sarcofaag het lichaam van de heilige Sint Euphemia bewaart. Aan de kathedraal grenst een klokkentoren van maar liefst 61 meter hoogte welke lijkt op de San Marco kerk in Venetië. Op de top van de toren kunt u een koperen beeld van de heilige zien. Wanneer men uitkijkt vanaf de top van de toren kan genoten worden van een schitterend uitzicht over Rovinje en de naburige eilanden.

Campings:
Naar de Kroatische Rivièra? Boek nu voordelig online op Easycamp.nl!

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl