Blasiuskerk in Vodnjan

In het oude centrum van de stad Vodnjan kunt u een bezoek brengen aan de 18de-eeuwse Blasiuskerk. De kerk, die is opgetrokken in de Venetiaans-gotische stijl, bevat enkele mooie standbeelden en meer dan 20 schilderijen uit de 17de, 18de en 19de eeuw. De kerk is bijna te bestempelen als een museum, zoveel kunstwerken zijn er te zien. Naast de schilderijen heeft de kerk ook de beschikking over religieuze gewaden, zilveren voorwerpen en zes mummies van de heiligen.

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl