Onze-Lieve-Vrouwe van Barmhartigheid in Hvar

Op het eiland Hvar kunt u een bezoek brengen aan Hvar-stad alwaar de mooie kerk van Onze-Lieve-Vrouwe van Barmhartigheid staat. De kerk werd gebouwd in het midden van de 15de eeuw en is van binnen schitterend versierd. In de kerk zijn niet alleen fresco’s te bewonderen maar ook schilderijen van onder meer Palma il Giovane en Francesco da Santacroce. Mooi zijn ook de zes schilderijen van de hand van Martin Benetovic. De toegang tot de kerk is gratis.

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl