St. Pieters kerk in Omis

Als u een bezoek wilt brengen aan de St. Pieters kerk dient u af te reizen naar het leuke plaatsje Omiš. Hier dient u de rivier de Cetina over te steken zodat u in de Priko terecht komt. Hier staat de 10de-eeuwse St. Pieters kerk. Algemeen wordt aangenomen dat dit één van de mooiste pre-romaanse kerken van Dalmatië is. De kerk mag dan van buiten zeer indrukwekkend ogen, het interieur is dat zeker niet. Enkele schilderijen aan de muren en wat gouden voorwerpen en dan heb je het wel gehad.

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl