Musea

Vrijwel elke plaats van enige omvang heeft zijn eigen museum waar u terecht kunt als u iets meer wilt weten over de streek of over de stad. Een aantal museu, verspreid langs de gehele kust is van landelijke betekenis of hebben zelfs wereldfaam. U vindt hier museu over zeer uiteenlopen zaken, zoals archeologischeen historische musea. Veel van de musea zijn gevestigd in schitterende gebouwen zoals oude paleizen, alleen die al zijn de moeite van het bezoeken waard. In Split kunt u een bezoek brengen aan het Nationale Museum. Hier kunt u een goed beeld krijgen van de kunst in Dalmatië zoals die in de 16de tot aan de 20ste eeuw werd gemaakt. Belangrijk onderdeel van de collectie zijn de Venetiaanse meesters die dan ook een belangrijke plek hebben veroverd in het museum.

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl