Archeologisch Museum in Zadar

Het Archeologisch Museum (Archeloški Muzej) van Zadar is sinds enkele jaren ondergebracht in een nieuw gebouw dat is gelegen in de buurt van het Romeinse forum. De collectie geeft bezoekers een kijkje in het verleden. In chronologische volgorde wordt het gebied van Zadar in beeld gebracht. De oudste voorwerpen dateren uit de prehistorie maar uit de Romeinse tijd zijn meer voorwerpen te bewonderen. Zeer interessant zijn de liturgische voorwerpen die dateren uit de Middeleeuwen.

Adres:
Trg opatice Cike 1
Zadar
Tel: 023 250 516

Openingstijden:
’s Zomers van maandag t/m vrijdag geopend van 09.00 – 13.00 en van 17.00 – 20.00, zaterdag van 09.00 – 13.00 en zondag van 17.00 – 20.00.
’s Winters van maandag t/m vrijdag geopend van 10.00 – 13.00 en van 16.30 – 18.30, zaterdag van 09.00 – 13.00.

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl