Archeologisch Museum van Istrie in Pula

Het Archeologisch Museum van Istrië (Archeloški Muzej Istre) is te vinden in de mooie stad Pula. Het museum is al weer enkele jaren ondergebracht in de oude Duitse school. De collectie van het museum bestaat uit voorwerpen die dateren van de prehistorie tot de Middeleeuwen die allemaal in de omgeving van Pula zijn gevonden. Mooi om te zien zijn de mozaïeken en altaren die dateren uit de Oudheid. Er wordt veel aandacht besteed aan de late Steentijd, Romeinse tijd en de Middeleeuwen. Interessant om te zien zijn de resten van Slavische graven uit onder meer de 11de eeuw. Als u de gehele collectie goed wilt bekijken, moet u zeker een hele dag uittrekken.

Adres:
Carrarina 3
Pula
Tel: 052 218 603

Openingstijden:
Van juni t/m september dagelijks geopend van 09.00 – 20.00. Van oktober t/m mei geopend van maandag t/m zaterdag van 09.00 – 15.00.

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl