Historisch Museum van Istrie in Pula

Het Historisch Museum van Istrië (Povijesni muzej Istre) is te vinden in de leuke stad Pula. Het museum is al weer enkele jaren ondergebracht in het indrukwekkende Kaštel dat in de 14de eeuw door de Venetianen werd gebouwd. Binnen de muren van het kasteel kunt u de collectie van het museum bewonderen waarbij vooral de wapencollectie indruk zal maken.

Adres:
Kaštel
Pula
Tel: 052 211 740

Openingstijden:
’s Zomers dagelijks geopend van 08.00 – 19.00.
’s Winters dagelijks geopend van 08.00 – 16.00.

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl