Museum van Split

Het Museum van Split (Muzej Grada Splita) is ondergebracht in het gotsiche Papalic-paleis. Het paleis maakt onderdeel uit van het Diocletianus-complex dat werd gebouwd in de 16de eeuw. In het museum zijn vandaag de dag schitterende kunstwerken te zien die dateren vanaf de 15de eeuw. Aan de hand van deze kunstenwerken en andere voorwerpen wordt getracht een goed beeld te vormen van het ontstaan van de stad Split.

Adres:
Papaliceva 1
Split
Tel: 021 341 240

Openingstijden:
Van juni t/m september dagelijks geopend van 09.00 – 12.00 en van 18.00 – 21.00.
Van oktober t/m mei van dinsdag t/m vrijdag geopend van 09.00 – 16.00 en zaterdag en zondag van 10.00 – 12.00

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl