Nationaal Museum in Split

In het Nationaal Museum in Split (Galerija Umjetnina) kunt u een goed beeld krijgen van de kunst in Dalmatië zoals die in de 16de tot aan de 20ste eeuw werd gemaakt. Belangrijk onderdeel van de collectie zijn de Venetiaanse meesters die dan ook een belangrijke plek hebben veroverd in het museum. Ook de kunstwerken van de School van Bocche di Cattaro uit de 18de eeuw hebben een belangrijke functie. Ook de eigentijdse kunst wordt onder het voetlicht gebracht door het tentoonstellen van werken van onder meer Ivan Meštrovic en Vlaho Bukovac.

Adres:
Lovretska 11
Split
Tel: 021 480 149

Openingstijden:
’s Zomers van maandag t/m zaterdag geopend van 09.00 – 12.00 en van 17.00 – 19.00.
’s Winters van maandag t/m zaterdag geopend van 09.00 – 12.00 en van 16.00 – 18.00.

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl