Stadsmuseum in Sibenik

Het Stadsmuseum in Šibenik (Muzej Grada Šibenika) is gevestigd in het 17de-eeuwse paleis dat werd gebouwd in opdracht van de Venetiaanse graaf Niccolò Marcello. Ter nagedachtenis aan Niccolò Marcello is een beeld van de graaf naast de ingang in de gevel ingemetseld. In het museum wordt aandacht geschonken aan de geschiedenis van Šibenik aan de hand van archeologische vondsten van de Steentijd tot de Romeinse tijd, munten en documenten.

Adres:
Gradska Vrata 3
Šibenik
Tel: 022 213 880

Openingstijden:
’s Zomers dagelijks geopend van 10.00 – 13.00 en van 18.00 – 22.00.
’s Winters dagelijks geopend van 10.00 – 13.00 en van 17.00 – 19.00.

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl