Stadsmuseum in Trogir

Het Stadsmuseum in Trogir (Muzej Grada Trogira) behandeld de geschiedenis van deze stad. Het museum is ondergebracht in het barokke Garagnin Fanfogna-paleis. Het interieur van het paleis is schitterend, net zoals de collectie museumstukken. De geschiedenis van de stad wordt aan de hand van boeken, documenten, tekeningen, textiel en foto’s duidelijk in kaart gebracht.

Adres:
Gradska Vrata 4
Trogir
Tel: 021 881 406

Openingstijden:
Van juni t/m september van maandag t/m zaterdag geopend van 09.00 – 12.00 en van 18.00 – 21.00.
Van oktober t/m mei van maandag t/m zaterdag geopend van 07.00 – 15.00.

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl