Cipiko paleis in Trogir

In het midden van de 15de eeuw werd de bouw van het mooie Cipiko paleis voltooid. Opdrachtgever was de familie Cipiko, een invloedrijke familie uit de stad Trogir. De ingang van het paleis wordt gekenmerkt door een schitterende kroonlijst die rijkelijk is gedecoreerd. De façade wordt verder gekenmerkt door vele bogen en onder meer vier stenen engelen. De middelste twee engelen houden een rol met het familiewapen van de Cipiko’s vast. Helaas kunt u het paleis niet van binnen bezichtigen. Verder dan de binnenplaats kunt u helaas niet komen.

Adres:
Gradska ulica
Trogir

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl