Foscolo paleis in Sibenik

Het Foscolo paleis werd in het midden van de 15de eeuw gebouwd in Šibenik in opdracht van de Venetiaanse gouverneur Leonardo Foscolo. Niet geheel een verrassing is dan ook de bouwstijl: Venetiaans-Gotisch. De schitterende gevel is fraai versierd met reliëfs die zijn aangebracht door leerlingen van Juraj Dalmatinac, een beroemde Kroatische bouwmeester. Aan de gevel is het wapenschild van de Foscolo familie te zien. Helaas is het paleis niet van binnen te bezichtigen.

Adres:
Andrije Kacica
Šibenik

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl