Gabriellispaleis in Korcula

In de 16de eeuw werd de eerste steen gelegd van dit mooi paleis. Het renaissancistische Gabriellispaleis ligt tegenover de Pieterskerk en is al sinds de jaren ’50 in gebruik als stedelijk museum van Korcula-stad. In het museum wordt nadruk gelegd op de geschiedenis van de zeevaart van Korcula. Mooie scheepsmodellen, oude zeekaarten en vele scheepsdocumenten geven een duidelijk beeld.

Adres:
Trg. Sv Marka
Tel: 020 711 420
Korcula

Openingstijden:
Van juni t/m augustus geopend van 09.00 – 13.00 en van 17.00 – 19.00.
Van september t/m mei geopend op afspraak.

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl