Prinselijk Paleis in Rab

Het Prinselijk Paleis van de stad Rab is te vinden in het hartje van de stad, in de nabijheid van de haven en het grootste plein van de stad. Het paleis werd gebouwd in de 13de eeuw en geheel opgetrokken in Romaanse stijl. In de 14de werd een gedeelte van het paleis verfraaid in de gotische stijl. Tijdens de grote aardbeving aan het einde van de 17de eeuw werd het paleis verwoest zodat het moest worden herbouwd. Dit gebeurde in de renaissancestijl. Vandaag de dag staat het paleis er schitterend bij. Breng een bezoek aan de binnenplaats waar resten uit Romeinse tijd zijn te bewonderen.

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl