Sponza paleis in Dubrovnik

Aan het begin van de 14de eeuw werd begonnen met de bouw van dit gotische paleis in Dubrovnik. Kenmerkend voor deze bouwstijl zijn de vensters op de eerste etage. Het paleis staat links van het grote plein. Door de eeuwen heen is het paleis menigmaal verbouwd. Zo werd aan het begin van de 16de eeuw gedurende enkele jaren de loggia op de begane grond in renaissancestijl verbouwd. Vandaag de dag wordt het paleis gebruikt als opslagruimte voor de staatsarchieven. Het paleis is dan ook niet toegankelijk voor geïnteresseerden

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl