Stafileo-paleis in Trogir

Aan het einde van de 15de eeuw werd dit paleis gebouwd. Naar verluidt was het ontwerp van het paleis werk van leerlingen van de School van Juraj Dalmatinac. Deze bouwmeester werkte zelf enkele jaren in Trogir. Het paleis telt twee verdiepingen die beide kenmerken vertonen van de Venetiaanse Gotiek. Het paleis wordt vandaag de dag gebruikt voor verschillende doeleinden. Het kan worden gehuurd door bedrijven maar ook particulieren kunnen in dit schitterende paleis een groots feest geven.

Adres:
Matije Gupca 20
Trogir

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl