Jelsa

Jelsa heeft een rijke traditie op het gebied van toerisme. Het eerste hotel van de stad, Jadran, werd gebouwd in 1911 en reeds in 1913 werd het eerste geïllustreerd toeristengidsje – in Kroatische taal – gedrukt. Ook heden is Jelsa nog een drukbezochte stad. De grootste aantrekkingskrachten zijn de diverse accommodatiefaciliteiten en recreatiemogelijkheden van dit vakantieoord aan de zeekust. Ook de prima keuken, welke bestaat uit verse visen de de beroemde wijnen van Hvar, draagt bij aan de komst van vele toeristen. Er worden regelmatig excursies georganiseerd naar bijvoorbeeld Bol en Makarska.

Met name in de zomermaanden kunt u vele festiviteiten aanschouwen. Het belangrijkste evenement is het zomerfeest van 20 juli tot 20 augustus: ‘Dagen van Antun Dobronic’

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl