Kampor

Kampor, een klein dorpje in het noordwestelijke gedeelte van het eiland Rab, is gelegen aan de wijde Kamporbaai (Kamporska Draga) aan de kust. De Romeinse naam stamt van het woord campus (veld). Sinds de oudheid hebben de inwoners van Kampor geleefd van de agricultuur. Tegenwoordig draagt het toerisme ook haar steentje bij aan de plaatselijke economie. Naast landbouwwerkzaamheden, zijn er ook veehouderijen en fruitkwekerijen. Het ondiepe en modderige Kamporska Draga maakt het onmogelijke om pieren aan te leggen, zodat al het verkeer via Rab gaat over de lokale weg. De groene omgeving, en de nabijheid van het Kalifron schiereiland met het goedbewaarde Dundo bos, zorgen voor mooie wandelroutes. De nabijgelegden oorden Suha Punta en Rab bieden vermaak in de avonduren.

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl