Klis

Klis ligt tussen twee bergen, Kozjak en Mosor, aan de hoofdweg tussen Split en het binnenland. Klis is een belangrijke bestemming voor toeristen. De voornaamste bezienswaardigheden zijn de vele historische monumenten en de kunstcollectie in de vesting. Aan de kruising van de wegen Split – Sinj en Split – Drnis liggen diverse tavernes, die lokale lamsvleesspecialiteiten aanbieden. Klis ligt op een kleine tien kilometer afstand van Split op een hoogte van 150 meter boven de zeespiegel. Het stadscentrum ligt onder een middeleeuwse vesting. De locale bevolking leeft voornamelijk van de landbouw.

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl