Komiza

Komiza is gesitueerd in een diepe baai, waarvan de oostelijke kust omgeven wordt met grote kiezelstranden (Gusarica, Nova Posta, Velo Zalo). Komiza biedt goede toeristische faciliteiten in de zin van hotelsappartementen en bezienswaardigheden. De stad staat bekend om zijn visserslui, dus u kunt dagelijks rekenen op verse vis en zeevruchten. Komiza staat tevens bekend om zijn smaakvolle wijnen. Tijdens de zwoele zomeravonden aan de kustpromenade of in één van de restaurants wordt de bijzondere sfeer in het stadje vergezeld van zangoptredens van groepen of kinderkoren. Exhibities en andere culturele evenementen worden met regelmaat georganiseerd, in het bijzonder wanneer de geëmigreerde Amerikaanse Kroaten tijdelijk terugkeren naar hun moederland.

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl