Kraj

Kraj ligt halverwege Pasman en Tkon. Het is een dorpje dat bekend staat om zijn olijfgaarden en wijngaarden. Bovendien is er een werkelijk schitterend zandstrand. Het is een prima bestemming voor een rustige en vredige vakantie. Het dorpje ligt in het zuidoostelijke gedeelte van het eiland Pasman op ongeveer 3 kilometer afstand van de gelijknamige stad en op slechts 300 meter van de kust van het Pasman Kanaal. Het dorpje heeft naast haar eigen wijnsoorten ook vers bronwater. In het dorp staat een Gotisch Franciscanerklooster met een kerk uit de veertiende eeuw. De poort die naar de tuinen van het klooster leidt werd gerestaureerd in Barokstijl in 1669, evenals de kerk.

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl