Mali-Losinj

Op het eiland Losinj is deze plaats het centrum voor toerisme bij uitstek. Mali Losinj is gelegen in het zuidoostelijke gedeelte van een grote en goed beschermde baai. Het klimaat is mild, met aangenaam warme winters, en een gemiddelde jaartemperatuur van 15 graden Celsius. Het toerisme bloeit hier volop dankzij het klimaat, goede accommodatiefaciliteiten en makkelijk toegangbare stranden. De stad heeft een eigen jachthaven, zodat ook het nautisch toerisme hier goed op gang is gekomen. De belangrijkste evenementen van Mali Losinj zijn: het international tennis toernooi Losinj Rivièra (uni en juli), de Losinj Regatta (begin augustus), het internationale speer-vissen toernooi (december) en de visserslui feesten (juli en augustus).

Internet:
Mali-Losinj – officiële website

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl