Milna

Op het eiland Brac is Milna de beste natuurhaven. Aangename baaien met zowel zand- als kiezelstranden (Pasika, Osibova, Lucice, Maslinova) omgeven de haven en een aangenaam openbaar strand ligt in de baai van Vlaska. Sport- en recreatiemogelijkheden zijn er in overvloed. Zo kunt u onder andere voetballen, basketballen en tafeltennissen. Milna ontwikkelde zich in het begin van de zeventiende eeuw. De kerk Onze Vrouwe van de Annunciatie stamt uit 1783 en heeft een monumentale voorkant in Barokstijl. Het laat-Barokke altaarstuk is het werk van Sebastian Ricci. Naast beeldhouwkunst van Sint Joseph en Sint Jerome, heeft Ivan Rendic een grafsteen gemaakt van Stjepan Tomas met folklore motieven. In de baai van Isibova treft u de ruïnes aan van een kleine Gothische kerk. Een interessant detail is dat tijdens de oorlog van Napoleon, de Russische vloot zijn basis had in Milna omstreeks 1800.

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl