Novi Vindolski

Novi Vindolski is gelegen bij de rivier Suha Ricina in het Vinodol kanaal. Het gebied strekt zich uit in het zuidoostelijke gedeelte van de Vinodol vallei, die zich uitstrekt van het noordwesten tot aan het zuidoosten, en de zee bereikt bij Novi Vinodolski. Tot in 1953 heette het plaatsje Novi. Het bestaat uit een ouder, compact gedeelte op de heuvel en het meer recenter gebouwde gedeelte aan de zee. Ten zuidoosten van de haven bevindt zich een promenade, toeristen accommodaties en vele villa’s. De stad is zich nog steeds aan het uitbreiden en dan voornamelijk ten noordwesten van de haven, onder de hoofdweg. De belangrijkste beroepen die hier uitgeoefend worden vallen in de sectoren: landbouw, wijnbouw, visserij en toerisme. Niet ver van Novi Vinodolski staat het toeristenoord Zagori. De stad is gelegen aan de kruising van de hoofdweg (M2, E65) Rijeka – Zader met de regionale weg naar Ogulin.

Internet:
Novi-Vinodolski – Nederlandstalige website

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl