Sinj

Sinj is een stad in de buurt van de Cetina rivier (Cetinjska Krajina) op 34 kilometer afstand van Split op een hoogte van 326 meter boven de zeespiegel. Sinj ligt bij de kruising van de hoofdweg (M6.02, E71) Knin – Split met de regionale weg in de richt van de Republiek van Bosnië en Herzegovina (Livno). Sinja heeft een renbaan, waar zowel recreatief paardgereden kan worden als proffesionele races te aanschouwen zijn. Er is een traditionele race die al meer dan 100 jaar georganiseerd wordt, tussen de paardenfokkers. Er is een kleine luchthaven aanwezig voor de nodige sportvluchten in de nabijheid van de renbaan.

De omgeving van Sinj is, net als over de gehele lengte van de Cetina rivier, heel aantrekkelijk. De natuur vertoont hier vele van haar mooie gedaantes, in de vorm van: rivieren, bronnen, meren, grotten en velden. Het zeer schone, onvervuilde milieu zorgt voor een prettige vakantiebestemming, waar u heerlijk kunt genieten. Sinj is tevens één van de Kroatische religieuze bestemmingen voor de pelgrims. Het altaar van de Miraculeuze Dame van Sinj wordt al meer dan drie eeuwen bezocht door godsdienst volgelingen. In deze stad is 15 augustus een zeer belangrijke feestdag.

Internet:
Sinj – officiële website

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl