Skradin

Skradin is een stad met bijbehorende haven op de rechterover van de rivier Krka, op zestien kilometer afstand van het beroemde Sibenik. Stroomopwaarts ligt er een brug die over de Krka voert. Skradin is gelegen aan de regionale weg. Skradin biedt een goed onderhouden openbaar strand en prima accommodaties. Het eten is prima, evenals de regionale wijnen(Debit, Plavina). De jachthaven en de schoonheid van de omgeving maakt van Skradin een populaire toeristische bestemming, met name voor natuurliefhebbers. Skradin is de gastheer van vele Dalmatische zanggroepen iederen eerste zaterdag van Augustus. Twee andere noemenswaardige feestdagen cq festivals vallen op 8 september en 30 september. Het Krka Nationale Natuurpark waar vele wonderen van de natuur te aanschouwen zijn ligt op niet al te ver van Skradin.

Internet:
Skradin – officiële website

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl