Skrip

Skrip is een dorpje in het binnenland van het eiland Brac. Het ligt ongeveer twee kilometer zuidelijk van Splitska, op een hoogte van 251 meter boven de zeespiegel. Skrip is gelegen aan de regionale weg en de meeste mensen hier zijn werkzaam in de landbouw danwel veehouderijen. Rond het Middeleeuwse bouwwerk, met de toren Radojkovic’s Citadel, zijn pre-historische muren bewaard gebleven. Het onderste gedeelte van de toren herbergt de ruïnes van een Romeins mausoleum. Vlakbij de citadel van Cerinic werden sarcofagen uit vroeg-Christelijke tijd gevonden. Een steenhouwerij uit de Romeinse tijd bevindt zich ook in de omgeving van Skrip.

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl