Tkon

Tkon is een kleine havenstad op het zuidelijke gedeelte langs de oostkust van het Pasman eiland. De locale bevolking voedt zich van de landbouw, visvangst, wijnbouw, olijfteelt en het toerisme. Het is gelegen aan de regionale weg en er zijn ferry verbindingen met Biograd Na Moru. De kleine haven is totaal beschermd tegen natuurinvloeden en laat kleinere jachten toe om aan te leggen. In het dorpje staat een kerk van St.Thomas, die gebouwd werd in 1742. Het voornaamste altaar heeft een afbeelding van de Heilige Maagd Maria, een schildering van de schilder Petar Jordanic afkostig uit Zadaren gemaakt aan het einde van de vijftiende eeuw.

Internet:
Tkon – officiële website

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl