Vrbnik

Vrbnik ligt in het centrale gedeelte van de noordoost kust van het eiland Krk. Het is een stadje op een hoogte van 49 meter boven de zeespiegel met een eigen kleine haven. Het ligt op een kleistenen heuvel boven de kust. De westzijde daalt af in een vallei en baai; de oostzijde kijkt rechtstreeks uit op zee. De Bora winden gaan hier hevig te keer in de wintermaanden. De haven is echter beschermd tegen alle weersomstandigheden. Een openbaar strand kunt u vinden in de baai van Zgribnica met kristalhelder water. Vanaf de lokale weg bij Vrbnik is het slechts 7 kilometer om bij de hoofdweg, die over het eiland voert, te geraken.

Internet:
Vrbnik – officiële website

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl