Vrboska

Vrboska, een kleine stadje en haven aan de noordkust van het eiland Hvar, ligt in een pittoreske diepe baai omsingeld met wijngaarden, olijfgaarden en een pijnbomenbos. Het dorp heeft een lange traditie in de visserij, welke u kunt aanschouwen in het Visserij Museum. De versterkte kerk, die tevens een schitterend uitzicht biedt over de omgeving en de zee, is een uniek monument. Culturele evenementen, recreatieve- en sportfaciliteitentrekken in het toeristenseizoen veel bezoekers naar Vrboska. Er zijn voldoende hotels, appartementen, campings, restaurants en cafés te vinden in de stad.

Internet:
Vrboska – officiële website

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl