Auto naar Kroatie

Met name toeristen uit de naburige landen reizen veelal met de auto (of motor) naar Kroatië. Er zijn zes grote grensovergangen tussen Kroatië en Hongarije, 23 grensovergangen tussen Kroatië en Bosnië-Herzegovina, tien grensovergangen tussen Kroatië en de Unie van Servië en Montenegro en 29 grensovergangen tussen Kroatië en Slovenië. Verkeer dat over land vanuit Italië komt, steekt via Slovenië de grens over, bij als ‘internationaal’ te boek staande grensovergangen die het hele jaar door 24 uur per dag geopend zijn. Rabuiese-Muggia, richting Savudrja, is de grensovergang voor Istië, basovizza-Pesek die voor Rijeka en Dalmatië, Fernetti-Villa Opicina die voor Zagreb. Mensen die met de auto naar Kroatië reizen, moeten een geldig rijbewijs bij zich hebben. Ook moet men bij aankomst in het land reeds bestaande niet-gerepareerde schade aan de auto melden – voor verkeersdoeleinden.

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl