Binnenlandse vluchten

Er zijn regelmatige vliegverbindingen tussen de drie grote luchthavens van het land, Zagreb, Split en Dubrovnik. Er zijn ook verbindingen tussen deze grote luchthavens en kleinere vliegvelden, zoals dat van Osijek, dat slechts 3 kilometer van de stad ligt en er door een regelmatige busdienst mee verbonden is. Er is ook een vliegveld bij Zadar, ongeveer 15 kilometer van het centrum en door een busdienst (reisduur 15 minuten) met de stad verbonden. De luchthaven van Rijeka ligt 27 kilometer van de stad en bevindt zich, ondanks zijn naam, op het eiland Krk, bij Omišalj. De luchthaven is door een busdienst met Rijeka verbonden (reisduur: 35-40 minuten). De luchthaven van Pulaligt maar 7 kilometer van het centrum van de stad en er is een busdienst van en naar Pula (reistijd: ongeveer 10 minuten). Ten slotte is er nog het vliegveld van Brac, op het gelijknamige eiland, dat alleen in de zomermaanden in gebruik is.

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl