Bus naar Kroatie

Kroatië heeft goede busverbindingen met andere landen. Internationale bussen verbinden Kroatië met de buurlanden, maar ook met Frankrijk, Zwitserland, Duitsland en Slowakije. Er zijn uitstekende verbindingen met Oostenrijk (er gaat tweemaal per week een bus van Wenennaar ReijkaZadar en Split en er rijden dagelijks bussen naar Zagreb) en Bosnië. Van Dubrovnik gaat er dagelijks driemaal een bus naar Mostar en tweemaal een bus naar Sarajevo. Van Split gaan er dagelijks zeven bussen naar Mediugorje, elf naar Mostar en zes naar Sarajevo. Van Zagreb gaan er dagelijks vier bussen naar Mostar en zes naar Sarajevo.

In Nederland en België verzorgt Eurolines driemaal per week busreizen via Duitsland naar Zagreb (via Varazdin), Split (via Zadar, Šibenik en Trogir), Osijek, Vukovar en Slavonski Brod. Ook vanuit veel Italiaanse steden gaan er bussen naar Zagreb: ten minste één keer per week rijdt er een bus tussen de Kroatische hoofdstad en Bergamo, Bologna, Florence, MilaanRome, Turijn, Verona en Venetië, en er is een dagelijkse verbinding vanuit Triëst.

Het belangrijkste busstation van het land is Autobusni Kolodvor Zagreb in de hoofdstad. De Autoservizio Friuli Venezia giulia SAF Trieste verzorgt ‘s zomers vier busdiensten per dag naar Pula en ‘s winters twee. In Triëst kunt u ook de bus nemen naar Rijeka en van daar die naar Split (vijfmaal per dag) en er zijn dagelijks verbindingen met Buzet en Labin. In Istrië worden deze diensten verzorgd door het Italiaanse bedrijf SAITA Autolinee, in samenwerking met Kroatische bedrijven.

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl