Taxi

In de grotere steden in Kroatië en de toeristencentra zijn uiteraard, net als in elke andere grote stad, taxi’s te vinden. Alle taxi’s zijn uitgerust met een meter. Er wordt een basistarief van 25 kuna gehanteerd en vervolgens neemt het bedrag toe met 7 kuna per kilometer. U betaalt een extra toeslag van 20 procent voor ritten op zon- en feestdagen en voor nachtritten (van 22.00 tot 05.00). Ook wordt er een toeslag van 5 kuna gerekend voor bagage. Als een taxi moet wachten geldt er een wachttarief van 40 kuna per uur. Er zijn talloze taxistandplaatsen (te herkennen aan een blauw bord).

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl