Trein in Kroatie

De trein wordt niet zo veel gebruikt voor reizen in Kroatië: het spoorwegnet is niet adequaat gemoderniseerd en dat is met name te merken aan de zeer lange reistijden. Niettemin zijn alle grotere Kroatische steden op het spoorwegnet aangesloten, met uitzondering van Dubrovnik, dat helemaal geen station heeft. Hét knooppunt van het Kroatische spoorwegnet is het grote station in de hoofdstad (Zagreb Glavni Kolod). Vandaar gaan er treinen naar Rijeka, waar u kunt overstappen voor Istrische bestemmingen; naar Split, met een aftakking naar Zadaren Šibenik en andere plaatsen aan de Dalmatische kust; naar Varazdin in het noorden en naar osijek in het oosten. Houd rekening met de volgende minimumreistijden: vier uur voor Zagreb – Rijeka, zeveneneenhalf uur voor Zagreb – Split, twee uur voor Zagreb – Varazdin en vier uur voor Zagreb – Osijek.

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl