Veerdiensten langs de kust

De veerdiensten zijn zeer goed en waarschijnlijk de beste oplossing als u langs de hele kust wilt reizen, al is het niet de goedkoopste manier van reizen. Vrij grote schepen met goede faciliteiten doen de belangrijkste plaatsen langs de Adriatische kust aan. Er zijn hutten te huur, maar ook stoelen binnen en op het dek (de goedkoopste). Deze veerboten vervoeren ook auto’s, caravans en campers. De routes beslaan de hele Adriatische kust van Rijeka tot Dubrovnik, waarbij alle grotere plaatsen en eilanden worden aangedaan. Na Rijeka wordt er aangelegd in Zadar, Split, Starigrad op Hvar, Korcula, Sobra op Mljet en Dubrovnik. De hele reis duurt een dag en gaat meestal gepaard met een overnachting tijdens het noordelijke deel van de reis. Dit geldt voor beide richtingen.

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl