Vervoer van en naar de luchthavens

Kroatië heeft drie grote luchthavens. De luchthaven van Zagreb ligt 17 kilometer van het centrum van de stad en is door een busdienst verbonden met het centrale busstation. De rit duurt ongeveer 25 minuten en de bussen rijden van 06.30 tot 20.00 van de stad naar de luchthaven en van 04.00 tot 20.00 in de tegenovergestelde richting. De luchthaven van Split ligt 24 kilometer van het stadscentrum en is ook door een regelmatige busdienst met de stad verbonden. De luchthaven van Dubrovnikligt 18 kilometer van het centrum en is eveneens door een regelmatige busdienst met de stad verbonden. Deze rit duurt ongeveer 20 minuten.

CAMPINGS

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de kust van Kroatië? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

Ontdek de mooiste campings in Kroatië samen met ANWBcamping.nl. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Anwbcamping.nl

PAKKETREIZEN

Op zoek naar een vakantie naar Kroatië? Tjingo vakanties biedt razend voordelige vliegvakanties aan naar alle topbestemmingen in dit populaire land.
Meer info > Tjingo.nl

Ontdek het mooie Kroatië samen met Arke. Groot aanbod voordelige reizen naar Istrië, Dalmatië, Plitvice meren en Kvarner.
Meer info > Arke.nl

Sunweb biedt de mooiste en goedkoopste zonvakanties naar Dalmatië en Istrië aan. Geniet in Kroatië! Boek online!
Meer info > Sunweb.nl

JONGERENREIZEN

Op zoek naar de beste appartementen, hotels, clubs, kroegen en de wildste feesten? Boek dan nu je vakantie bij GoGo, specialist in jongerenreizen!
Meer info > Gogo.nl